Vilka är vi?

Haynes flytt är en flyttfirma i Göteborg, grundad av de två bröderna Vincent & Edwin Haynes.

Idén väcktes när kunder från städfirman Haynes Cleaning efterfrågade flytthjälp. Eftersom vi inte erbjöd flytthjälp då, var vi tvungna att hänvisa till andra flyttfirmor. Vår vilja att kunna erbjuda kunder helhetslösningar även inom flytt blev nu ännu starkare och här är vi idag.

Snabbt insåg vi att folk var trötta på gammaldags, oflexibla och otydliga flyttfirmor. De uppskattade vår inställning om att arbeta effektivt, noggrant och inte lämna en flytt halvklar. Med ett brett leende på läpparna vid en lägenhetsflytt på 7e våningen med trasig hiss, så har vår hjälp varit otroligt uppskattad bland våra kunder.

Haynes Flytt är idag fortfarande en nystartad flyttfirma med ett säte i södra Göteborg, men vår positiva inställning till varje flytt kommer länge leva kvar.

Trygg & pålitlig flyttfirma i Göteborg

Varje flytt är unik och därför anpassar vi oss alltid efter dina önskemål. Med Haynes flyttfirma i göteborg så kan du som kund förvänta dig förstaklassig service, professionell flytthjälp & rimliga priser. Vi älskar service och jobbar alltid för att du ska få en så trygg och lättsam flyttupplevelse som möjligt.
Vi utför flyttuppdrag till, från och inom Västra Götaland samt delar av Halland.

Vi ser fram emot att hjälpa just dig.

SKRÄDDARSY OFFERT

 • Pålitligt

  Vår professionalism minimerar problem och garanterar en smidig övergång till det nya hemmet. Vi erbjuder pålitliga tjänster för en trygg flyttupplevelse.

 • Kundnöjdhet

  Vår flyttfirma har enastående kundnöjdhet med högkvalitativ och personlig service som skapar minnesvärda flyttupplevelser.

 • Smidigt

  Vi strävar efter att göra varje flytt så smidig som möjligt för våra kunder genom att erbjuda välorganiserade och skräddarsydda tjänster.

 • Villkor

  Våra villkor bekräftar vår professionalitet och garanterar att vi uppfyller alla lagliga krav. Vi kan erbjuda våra kunder en pålitlig och ansvarsfull flyttservice.

Några
Frågor?

 • Vad kostar en flyttfirma i Göteborg?

  Precis som de allra flesta flyttfirmorna så beräknas priset på hur många timmar som flyttuppdraget kommer ta. En större bostad tar längre tid än en mindre bostad.

  Det som också påverkar arbetstider är avståndet mellan bostäderna samt ifall det finns tillgång till hiss alternativt om det endast finns tillgång till trappor. Det som även påverkar priset är hur nära porten/dörren på bostaden vi kan parkera flyttbilarna samt om det finns några särskilt otympliga möbler som skall hanteras. Det kan även vara något som kräver extra ett extra stort engagemang. Detta kan vara tillexempel piano,vapenskåp, akvarium mm.

  När vi som flyttfirma i Göteborg har fått ta del av denna information kan vi säga hur lång tid uppdraget kommer att ta och vad det fasta priset kommer att bli.

 • Vad gör en flyttfirma?

  Vi på Haynes Flyttfirma i Göteborg erbjuder helhetslösningar inom flytt. Vi skräddarsyr alltid uppdragen utifrån dina önskemål. Våra tjänster är bärhjälp &transport, packhjälp, demontering/montering, bortforsling samt flyttstädning

  Du som kund väljer fritt vilka delar du önskar hjälp med och vilka delar du vill ta hand om själv.

 • Är flyttgodset försäkrat?

  När du anlitar en flyttfirma är det viktigt att du som kund får information om att ditt flyttgods är försäkrat. Väljer du att anlita Haynes Flyttfirma i Göteborg så kan du känna dig trygg i att vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 000 000kr.

Kontakta Haynes
FLYTTFIRMA