FLYTTFIRMA GÖTEBORG, FÖR EN TIDSEFFEKTIV FÖRETAGSFLYTT

Dags att byta lokaler? Eller behöver ni hjälp med montering? Vi hjälper både stora och små företag inom de flesta branscher med flytten. Med Haynes flyttfirma i Göteborg så ser vi till att er flytt blir tidseffektiv och lättsam.

Till skillnad från en privatflytt så är oftast en företagsflytt mer tidspressad och kräver bra planering. Vi utför flytten med minsta möjliga störningar för er verksamhet.

Vad vill du ha hjälp med?

 • Bärhjälp & transport
 • Nedpackning, emballering
 • Bortforsling
 • Flyttstädning

SKRÄDDARSY OFFERT

haynesflytt

 

Trygg & pålitlig flyttfirma i Göteborg

Vi på Haynes Flyttfirma i Göteborg jobbar för att du som kund skall få en så bekväm flyttupplevelse som möjligt. Detta gör vi genom god planering och en väl utarbetad flyttrutin som vi förhåller oss till. Med ett glatt leende så flyttar vi allt från en stor villa tvärs över landet till en mindre lägenhet några hundra meter bort.

Vi erbjuder flytthjälp för dig som flyttar till, inom eller från västra Götaland samt delar av Halland.

KONTAKTA OSS GÄRNA VID FRÅGOR

Packhjälp företagsflytt

När ni som företag anlitar Haynes flyttfirma i Göteborg så hjälper vi gärna även till med packningen ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela eller delar av packningen. Montering och demontering är vi också experter på.

Kontakta oss så ser vi till att företagsflytten blir både tidseffektiv och smidig.

KONTAKTA OSS

Kontor2003

Kontor2003 är allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier framtagna av Sveriges Åkeriförbund & Sveriges Möbeltransportör förbund detta för att skapa ett grundläggande regelverk mellan dig som kund och vi som flyttfirma.

Flyttstädning företag

I samband med lokalbytet så skall den gamla lokalen givetvis städas. Ta hjälp av ett proffs så att ni kan fokusera på er verksamhet. Läs gärna med om vår flyttstädning på: www.haynesab.com/flyttstäd

DET BÄSTA VALET NÄR DU BEHÖVER FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG

4.5 / 5 baserat på 195 omdömen

Bortforsling i samband med företagsflytt

När företag byter lokaler är det vanligt att göra sig av med en del utrustning för att införskaffa nytt. Vi på Haynes Flyttfirma i Göteborg tar hand om bortforslingen samt upphämtning av nya kontorsmöbler

Vid bortforsling så sorteras småplock enligt brännbart, även metall, elektronik, wellpapp & porslin sorteras.

KONTAKTA OSS GÄRNA VID FRÅGOR

 • Vad innebär företagsflytt?

  Flytta ett företag eller en arbetsplats skiljer sig från en privatflytt på många sätt. Företagsflytt kan innebära allt från ett kontor som skall byta lokaler till en industriverksamhet som skall flyttas till ett nytt lager. För att inte störa eller påverka verksamheten så krävs god planering inför företagsflytten. Vi på Haynes Flyttfirma i
  Göteborg kommer gärna ut på ett besök i god tid innan för att ta fram en skräddarsydd lösning för er företagsflytt i Göteborg, detta för undvika överraskningar på flyttdagen.

 • Vad kostar företagsflytt i Göteborg?

  Vid prissättning för er företagsflytt i Göteborg så är det många faktorer som spelar in och beräknas framförallt utifrån hur många timmar som uppdraget kräver, samt om det finns möbler eller liknande som behöver hanteras extra varsamt. Kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök för att ta fram en skräddarsydd offert för er företagsflytt i Göteborg.

 • Gäller ansvarsförsäkring för företag?

  När du anlitar en flyttfirma är det viktigt att du som kund får information om att ditt flyttgods är försäkrat. Väljer du att anlita Haynes Flyttfirma i Göteborg så kan du känna dig trygg i att vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 000 000kr

Kontakta Haynes
FLYTTFIRMA