Snabboffert

Bespara er tiden och låt oss hjälpa er flytta  Trygg och komplett flyttfirma Göteborg

  Helhetslösningar inom flytt. Vi är medvetna om att en flytt är spänningsfylld och medför många utmaningar, därför finns vi. Vi är med dig från första kontakt till ett väl utfört flyttuppdrag. Med hjälp av offertformuläret kan du enkelt skräddarsy dina flytt tjänster och vi tar sedan fram en lösning för just dig.Med Haynes Flyttfirma i Göteborg kan du som kund känna dig trygg i att vi innehar alla tillstånd och försäkringar som krävs och vi jobbar alltid för att du ska få en så trygg och lättsam flyttupplevelse som möjligt.

  Vad vill du ha hjälp med?

  • Bärhjälp & transport
  • Nedpackning, emballering
  • Bortforsling
  • Flyttstädning

  SKRÄDDARSY OFFERT

  haynesflytt

   

  Trygg & pålitlig flyttfirma i Göteborg

  Vi på Haynes Flyttfirma i Göteborg jobbar för att du som kund skall få en så bekväm flyttupplevelse som möjligt. Detta gör vi genom god planering och en väl utarbetad flyttrutin som vi förhåller oss till. Med ett glatt leende så flyttar vi allt från en stor villa tvärs över landet till en mindre lägenhet några hundra meter bort.

  Vi erbjuder flytthjälp för dig som flyttar till, inom eller från västra Götaland samt delar av Halland.

  KONTAKTA OSS GÄRNA VID FRÅGOR

  Packhjälp i samband med flytt

  I samband med att du anlitar oss flyttfirma i Göteborg så kan vi hjälpa till med packning och övriga förberedelser såsom demontering av möbler. Du väljer själv om du önskar packhjälp av hela eller delar av ditt bohag. Självklart ser vi till att ömtåliga föremål emballeras och packas på rätt sett.

  I samband med offert bifogar vi även prislista för packmaterial samt våra bästa packtips.

  Bohag 2010

  Bohag 2010 är en överenskommelse och en dokumentation mellan branschorganisationerna och konsumentverket som syftar till att skapa ett grundläggande regelverk för relationen mellan flyttfirma och dig som kund.

  Flyttstäd Göteborg

  När du anlitar oss för flytthjälp i Göteborg så rekommenderar vi alltid att boka flyttstädningen med oss också. Vi ser till att din gamla bostad blir som ny igen. Läs gärna mer vår flyttstädning här www.haynesab.com/flyttstäd

  DET BÄSTA VALET NÄR DU BEHÖVER FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG

  4.5 / 5 baserat på 195 omdömen

  Bortforsling i samband med flytt.

  I samband med flytten är det vanligt att göra sig av med möbler eller annat som inte skall med till nya bostaden. Vi på Haynes Flyttfirma i Göteborg tar hand om detta genom att köra det till återvinningscentralen eller secondhandbutik.

  Vi föredrar att göra detta på samma dag som flyttdagen det sista vi gör innan vi beger oss tillbaka mot vårt kontor. Viktigt att småplock sorteras enligt brännbart. Även Metall, elektronik, wellpapp, porslin sorteras.

  KONTAKTA OSS GÄRNA VID FRÅGOR

  • Vad behöver jag som kund förbereda inför flytten?

   När du planerar att anlita en flyttfirma för flytthjälp i Göteborg så är det viktigt att det
   finns tydliga instruktioner och överenskommelser om vad du själv bör göra inför flytten och vad flyttfirman skall göra. Välj först ut vilka flytt-tjänster du vill ha hjälp med
   så talar vi om vad du kan göra för att underlätta för din flytt. Vid varje offertutskick och under fliken ”flytthjälp privat” så kan du ta del av våra packtips.

  • Ingår det flyttlådor?

   När du flyttar eller anlitar Haynes Flyttfirma i Göteborg så är det viktigt att du har kraftiga flyttlådor försedda med handtag på sidorna. Bokar du din flytthjälp i Göteborg via oss erbjuder vi även hyra av marknadens bästa flyttlådor. Då ingår även utkörning samt upphämtning av dessa inom Göteborgsområdet

  • Skruvar ni ner stora möbler?

   Anlitar du Haynes Flyttfirma för enbart flytthjälp så ingår inte demontering av större
   möbler. Vet du med dig att du har möbler som inte går igenom dörrar eller in i hissen så är det viktigt att vi får ta del av denna information innan vi påbörjar flyttuppdraget. Vill du i stället att vi sköter demontering och montering så är alltid välkommen att höra av dig.

  Kontakta Haynes
  FLYTTFIRMA