Vilka är Haynes Flytt

När du anlitar oss som flyttfirma i göteborg så har du valt en flyttfirma vars enda fokus är att se till att din flytt blir så trygg och lättsam som möjligt. Vi utför vårt arbete med stort hjärta och ett brinnande intresse för service.

Haynes flytt är en flyttfirma i Göteborg, grundad av de två bröderna Vincent & Edwin Haynes.
Idén väcktes när kunder från städfirman Haynes Cleaning efterfrågade flytthjälp. Eftersom vi inte erbjöd flytthjälp då, var vi tvungna att hänvisa till andra flyttfirmor. Vår vilja att kunna erbjuda kunder helhetslösningar även inom flytt blev nu ännu starkare och här är vi idag.

Snabbt insåg vi att folk var trötta på gammaldags, oflexibla och otydliga flyttfirmor. De uppskattade vår inställning om att arbeta effektivt, noggrant och inte lämna en flytt halvklar. Med ett brett leende på läpparna vid en lägenhetsflytt på 7e våningen med trasig hiss, så har vår hjälp varit otroligt uppskattad bland våra kunder.

Haynes Flytt är idag fortfarande en nystartad flyttfirma med ett säte i södra Göteborg, men vår positiva inställning till varje flytt kommer länge leva kvar.

Vincent & Edwin Haynes

Förväntningar på oss som flyttfirma i Göteborg

Vi på Haynes Flytt erbjuder kvalitetssäkrad flytthjälp och städ av alla dess former. Detta både till privatpersoner och företag i Västra götaland samt delar av halland.
Vi erbjuder både dig som kund och våra medarbetare schyssta villkor personliga lösningar och rimliga priser.

För en effektiv och smidig flytt krävs bra planering och god kommunikation. Detta är vårt focus vare sig det handlar om ett mindre enstaka flyttuppdrag till en större flytt tvärs över landet.

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just dig.

4.5 / 5 baserat på 195 omdömen DET BÄSTA VALET
NÄR DU BEHÖVER FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG

Tryggt val av flyttfirma i Göteborg

"Vårt företags huvudsakliga uppgift är att du som kund skall få en så trygg och lättsam flyttupplevelse som möjligt genom god kvalitet och service."

Kontakta Haynes
FLYTTFIRMA